The blog

Welkom op theflowerroad.wordpress.com. Ik blogde voordien op theflowerroad.be, maar na een tijdje niet meer te weten waarover ik precies wilde schrijven, heb ik eventjes een pauze ingelast. Het bloggen werd voor mij eerder een ‘moeten’ en zag er na een tijd niets leuks meer aan. Ik wist ook niet meer over wat ik wilde schrijven.

Na een bepaalde tijd – dit begon na mijn lange reis in juli/augustus 2016 – begon ik terug met het schrijven van content. Ik realiseerde me dat er geen blogregels zijn en dat ik enkel ”mijn” blogregels dien toe te passen. Alleen zo kan het fijn zijn en kan ik leuke content schrijven. Zo schrijf ik artikels niet op een vast uur. Er is geen druk en ook geen gevoel van ‘moeten’. Inderdaad, niets moet.

De artikels die geschreven zijn vanaf 24 augustus 2016, zijn de onderwerpen waar ik me mee bezighoud: minimalisme, niet-toxische cosmetica, artikels over het leven en dingen waar ik echt gelukkig van word. Deze onderwerpen sluiten namelijk perfect bij mij aan. Ik ben van een materialistische persoon naar een niet-materialistische persoon gegaan. Daarnaast ben ik me gaan realiseren wat echt belangrijk is voor mezelf, wie ik ben als persoon en wat ik graag doe.

Dus: geniet van alles dat het leven te bieden heeft. Spread love, always.

Nora ☮

Advertenties