Watch this: Beauty & the briefcase

Een baantje proberen te bemachtigen waar je mag schrijven voor een bekend tijdschrift – waarbij je onder andere undercover mag gaan voor een onderzoek – en werken in een leuke omgeving. Dit lijkt me de ideale job! Dit is dan ook waar de volgende film overgaat, namelijk Beauty & the briefcase. Een film over mannen, liefde en een geweldig baantje bij Cosmopolitan.

De film gaat over…

…Lane, gespeeld door Hilary Duff, een persoon die een groot hart heeft voor schrijven (net als ik eigenlijk!). Haar ultieme droom is dan ook werken voor Cosmopolitan! Uiteindelijk probeert ze haar kans te wagen maar het sollicitatiegesprek is toch niet hetgeen waar ze op gehoopt had. Wanneer de redactrice en Lane het puur toevallig hebben over mannen in pak, de zakenwereld en de ware liefde, mag ze undercover in een bedrijf gaan werken in belang voor dit onderzoek. Maar verloopt alles wel volgens plan? En is ze geslaagd in haar missie?

Mijn mening

De film viel voor mij persoonlijk een beetje tegen. Sommige scènes zijn zo cliché, je komt ze tegen in films en amper (of zelfs niet) in het dagelijkse leven. Zo zie je aan het einde van de film aan ‘elke straathoek’ een man/vrouw, of allebei, lezend in de Cosmo (dit scenario zal een duidelijker beeld geven als je de film gaat zien/hebt gezien) en verklaart Lane haar liefde voor een volle vergaderzaal. Ook zijn sommige scènes grappig bedoeld, maar zo kwamen ze juist eerder flauw over. Toch kijk ik op de een of andere manier altijd uit naar films van Hilary, omdat dat meestal van die typische chick flicks zijn.

Heb jij deze film al gezien en wat is jouw mening? Ik ben benieuwd!

Advertenties

4 reacties op ‘Watch this: Beauty & the briefcase

Comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s