Laten we beginnen!

Hoi! Ik heb onlangs de blogkriebels gekregen en ik moest hier gewoon iets mee beginnen! De interesse voor bloggen begon rond de zomer van 2012 en ik had al gauw een paar favoriete blogsters gevonden. Door veel inspiratie op te doen en veel te lezen dacht ik: waarom niet zelf een blog beginnen? Soms schrijf ik wel eens iets op papier, omdat dat ook heel relaxerend werkt voor me. Het is dus een soort van uitlaatklep. Deze blog is persoonlijk en ik zal af en toe ook ‘groene’ producten online zetten. Ik ben geen professionele blogster, dus verwacht niet te veel. Ik zal dus niet elke dag kunnen bloggen. Ik zit namelijk in m’n laatste jaar van het middelbaar! Eindwerken, toetsen taken, en binnenkort de examens. En dan moet ik nog een studiekeuze naar volgend jaar toe maken… Misschien iets met bloggen? ;)

Vanwaar de naam ‘TheFlowerRoad’? Wel, omdat sinds kort ik een passie heb gevonden met alles wat te maken heeft met groene producten, zoals cosmetica, kledij, schoenen, tassen. Ik besloot dan na de blogkriebels om er iets over te schrijven en dacht meteen aan de naam TheGreenRoad. Maar deze was jammer genoeg bezet! Na vele andere namen te zoeken kwam ik dus op TheFlowerRoad uit, om toch een beetje TheGreenRoad te behouden. Dit is een persoonlijke blog, je zal hier dus alles vinden gaande van persoonlijke verhalen tot aan groene cosmetica producten en lifestyle.

Tot gauw!

PS: wat ik bedoel met ‘groene’ producten (kan je misschien al raden) zal later wel aan bod komen wanneer ik een product review.

Advertenties

Een reactie op “Laten we beginnen!

  1. Pingback: You are invited! |

Comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s